AntallPris (NOK)
25 - 50246,73 (95,- over spot)
51 - 250226,73 (75,- over spot)
Lagerstatus:
På lager!

Kanadisk Wildlife Serie Timber Wolf 2011 i kapsel

Den første utgivelsen i Wildlife Serien og uten tvil den mest populære. Månen med synlige kratere på den krystallklare himmelen, ulvens speidende blikk og alvorlige sammenbitte kjever og kraftige brystkasse, snøtoppen dyret står på som er speilblank...

Motivet ble første gang brukt på en halv unse sølvmynt i 2006, men denne er sjelden på markedet og var en engangsutgivelse og ikke en serie. RCM har laget mange mynter med dyr fra Kanadas skoger, men denne er en av de mest populære, så vellykket at den ble brukt to ganger.

Veldig vanskelig å finne idag i topp kvalitet - vi har noen få mynter til salgs av denne "key date" mynten i serien. Ikke la sjansen gå fra deg. Som resten av serien er opplaget 1 000 000 mynter.

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
5 CAD38 mm3.29 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999938 mm inkludert. Passer i Airtite AlbumRCM

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.