AntallPris (NOK)
1 +232 578,62 (12 499,- over spot)
Lagerstatus:
På vei til lager, forhåndsbestill!

2023/22 Gold Maple Leaf 1ozt Tube med 10 stk*

Maple Leaf mynten produseres av Royal Canadian Mint som introduserte mynten allerede i 1979. Mynten prydes av det store kanadiske lønnebladet. Myntens valør, utgivelsesåret, samt et portrett av den britiske dronningen Elizabeth er å finne på myntens framside. Mynten har en renhet på hele .9999 og er en av de mest populære bullion myntene i verden takket være sin rimelige premie over spot.

* Vår erfaring tilsier at for investorer er bestillingstidspunktet viktigere enn leveringstidspunktet. Ved bestilling av dette produktet låser du prisen ved bestillingstidspunktet, men venter noen dager lengre på levering.

Vi kjøper inn dette produktet regelmessig - din ordre vil bli inkludert i våre ordinære varebestillinger og slik kan vi redusere prisen for deg. Prisen oppgitt her forutsetter forhåndsbetaling via bankoverføring og leveringstiden gjelder fra ordren er satt til behandling, mao. når betaling er mottatt.

Vi tar forbehold om leveringsforsinkelser fra myntverket, som kan forekomme når etterspørselen er spesielt stor, i slike tilfeller blir du holdt løpende oppdatert om når myntene leveres.

For større ordre kan vi avtale ulike leveringsformer, inkludert private courrier service innenfor landets grenser til nærmeste flyplass med regelmessige (daglige) flyvninger. Ta gjerne kontakt med oss før du plasserer din ordre, spesielt om du er ny kunde. Vi har erfaring med å gjennomføre store salg av edle metaller og kan skreddersy din ordre, fra bestilling til overlevering, etter dine ønsker.

Vær oppmerksom på at Maple Leaf Gullmynt er kjent for å ripes veldig lett. Mange kommer med riper rett fra myntverket, vi kan derfor ikke garantere at mynten(e) vil være fri for riper. Til tross for det så er Maple Leaf en av de mest populære gullmyntene som finnes. myntene er svært likvide og internasjonalt anerkjente. 

Nominell verdi:Diameter:Tykkelse:
50 CAD30 mm2.80 mm
Renhet:Anbefalt kapsel:Myntverk:
.999931 mmRoyal Canadian Mint

Garanti

Vi ønsker at du skal bli 100 prosent fornøyd med produkter du kjøper av oss. Hvis du mener at en mynt er skadet, eller ikke holder høyeste kvalitet ved å være veldig ripete, kan du reklamere. Send da mynten tilbake til oss. Så langt lageret rekker sender vi ut en ny som du forhåpentligvis blir 100 prosent fornøyd med. Du kan også spørre om å få pengene tilbake. Du får da dagens spotpris samt den fulle premien over spot du betalte for mynten. Merk at vi iblant, til en lavere pris, tilbyr mynter med skjønnhetsdefekter. Disse myntene kan ikke reklameres eller returneres.